top of page
  • Writer's pictureRuxandra Vasile

Marta Usurelu prezinta Biz Power, un nou show digital stirileprotv.ro!
Dragos Petrescu, primul invitat:

Succesul se bazeaza pe foarte multa muncaDincolo de business-uri sunt oameni care ascund povesti. Dincolo de decizii exista rationament, dar si sentimente. Cum arata lumea afacerilor privita prin ochii celor care o conduc, descoperim la Biz Power - un nou show digital stirileprotv.ro, prezentat de Marta Usurelu.


”Business-ul are puterea sa schimbe lumea, iar povestile din spatele afacerilor sunt fascinante. Biz Power va prezinta oamenii care au puterea sa faca business la cel mai inalt nivel”, spune Marta Usurelu. Cu o experienta vasta in jurnalismul de business, owner-ul publicatiilor Biz si Haute Culture, isi propune sa descopere partea umana a celor mai impunatori lideri de afaceri din tara noastra.Primul invitat Biz Power este Dragos Petrescu, proprietarul si fondatorul City Grill, dar si unul dintre investitorii show-ului Imperiul Leilor. ”Cand s-a stins lumina, pe 17 martie 2020, poate una dintre cele mai negre zile din viata mea, am fost realmente paralizat si nu am stiut ce o sa se intample. Am invatat ca pentru fiecare criza exista o reteta. Nu aceeasi reteta! Singura componenta care se pastreaza este sa iti mentii mintea limpede, sa te asezi, sa nu intri in panica si sa te gandesti cu open-mind care ar fi optiunile”, va marturisi Dragos Petrescu despre unul dintre cele mai grele momente traite in business, atunci cand pandemia i-a afectat in mod direct toate afacerile.


Probabil una dintre intrebarile pe care multa lume le are atunci cand se gandeste la cei mai mari oameni de afaceri din Romania – ”cum este sa ai atat de multi bani?”, ii va fi adresata de Marta Usurelu fondatorului City Grill. ”La un moment dat, nu mai este despre bani. In business-ul meu si filosofia mea de antreprenor, marea majoritate a banilor pe care-i obtin drept profit se reintorc in companie. Succesul este ca imi permit sa lucrez la proiectele care-mi plac. As spune ca 99.99% succesul se bazeaza pe foarte multa munca”, va spune Dragos Petrescu.


Show-ul digital Biz Power este disponibil chiar acum pe www.stirileprotv.ro, dar si abonatilor VOYO.

Comments


bottom of page