top of page
  • Writer's pictureRuxandra Vasile

Biz Good News aniverseaza un an de la lansare



Revista Biz, vocea originala si profesionista a presei de business romanesti, aniverseaza un an de cand ofera cititorilor newsletterul Biz Good News si acces la cele mai importante stiri care prezinta mediul de afaceri din pandemie.

Exact acum un an, în perioada în care trusturile de presa faceau trafic prezentand realitatea sumbra si deciziile controversate ale liderilor din Romania, echipa jurnalistica a revistei Biz a decis sa dea speranta cititorilor ei si a lansat Biz Good News. Newsletterul prezinta stirile care ne ajuta sa privim cu optimism lumea si reuneste oamenii, companiile si organizatiile care fac lucruri bune, ajuta businessurile, societatea sau cultura. Biz Good News a oferit informatii nu doar pozitive, ci si valoroase începand cu luna martie 2020.

“Am simtit cat de importanta este fiecare stire pozitiva si am lansat acest newsletter convinsi ca, la fel ca noi, vor reactiona si cititorii Biz. Reactia lor a fost însa cu mult peste asteptarile noastre si ne-am bucurat de sute de mesaje din partea comunitatii de afaceri care a salutat cu entuziasm initiativa Biz. Ne bucuram ca am reusit sa reunim în acest newsletter stirile bune ale anului 2020 si suntem convinsi ca este important sa privim cu optimism catre viitor.”, spune Marta Usurelu, owner Biz.



Audienta newsletterului a confirmat nevoia de optimism a publicului, iar proiectul continua si în 2021! Mai mult, din aceasta luna, Biz Good News apare în parteneriat cu McDonald’s Romania care a lansat si Buletinul de Vesti Bune al companiei.

Din luna mai, echipa Biz va transmite doua newslettere pe saptamana: cele mai importante cifre din business în "Show Me the Money" si stirile pozitive în Biz Good News.

Te poti abona la cele doua newslettere, completand acest formular online.


***

Biz este brandul care reuneste o comunitate puternica de oameni de afaceri, atat online, cat si offline.

Businessul Biz Agency înglobeaza revista Biz, Biz Events – o divizie puternica de organizare evenimente si conferinte, Biz Story – servicii de content marketing pentru clienti, Biz Market View – o divizie dedicata studiilor de piata si portalul online revistabiz.ro.

Revista Biz

Este o voce originala si profesionista a presei de business romanesti. O revista deschizatoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor si comunitatilor de business.

Jurnalistii revistei au lansat campanii puternice de constientizare a valorilor romanesti (Sustinem inovatia, Sunt un taran) sau proiecte unice în lume precum Biz CEO Xchange sau Biz Marketing Xchange, provocarea prin care cei mai importanti CEO sau directori de marketing din Romania îsi schimba, pentru o zi, compania în care lucreaza. O alta inovatie este Biz World, proiectul laureat cu Red Dot Design Award, editii ale revistei realizate integral peste hotarele tarii, în Belgia, Anglia, SUA, Germania, Singapore, Austria, Franta, Japonia, Israel si Coreea.

bottom of page