top of page
  • Writer's pictureRuxandra Vasile

Tefal lanseaza G6, noua generatie de vase de gatit
Retete savuroase, preparate perfecte si succes garantat. Tefal lanseaza G6, noua gama de vase de gatit, care imbina 3 tehnologii inovatoare: indicatorul termosensibil Thermo-Signal™, invelisul antiaderent performant din titan si baza de inductie Thermo Fusion™. Esti gata sa impresionezi?


Unlimited power and possibilities!


Redefineste experienta gastronomica si exploreaza tehnici culinare inedite cu noua gama Tefal Unlimited. Proiectate sa raspunda cerintelor celor mai pretentiosi experti in cooking, vasele din gama Tefal Unlimited sunt prevazute cu invelisul antiaderent Titanium Anti-Scratch, care permite utilizarea ustensilelor metalice.Acesta este cu de pana la 6 ori mai rezistent comparativ cu invelisul standard Tefal din titan si 100% sigur datorita materialelor utilizate ce nu contin PFOA, plumb sau cadmiu.

#GoodtoKnow Vasele din seria Unlimited sunt compatibile cu toate sursele de caldura, inclusiv inductie.


Fiecare sesiune de cooking, un succes!


Bye-bye Thermo-Spot™, say hello to Thermo-Signal™! Steak-urile suculente si legumele caramelizate depind de temperatura ideala de gatit. Cu noul indicator Thermo-Signal™, stii precis cand tigaia a atins temperatura optima, iar tu poti incepe sa gatesti ca sa obtii preparatul perfect: crocant la exterior, fraged la interior!

Distribuirea uniforma a caldurii este esentiala pentru o gatire rapida, corecta si omogena. De aceea, Tefal G6 dispune de o noua baza de inductie Thermo Fusion™, care asigura preparate perfecte si savuroase de fiecare data.


Deci, in final, care este secretul unui preparat reusit? Sa folosesti vasele de gatit in care ai incredere. Si nu uita ca de acum poti inscrie in Club Tefal si tigai, oale si oale sub presiune, iar 5 % din valoarea achizitiei, se transforma in puncte.Comments


bottom of page