top of page
  • Writer's pictureRuxandra Vasile

Sarbatoreste luna indragostitilor si pregateste cina perfecta alaturi de WMF


Februarie, luna indragostitilor! Iar anul acesta ti-ai propus sa te pregatesti serios si sa ii faci o surpriza inedita persoanei iubite. O cina in doi, muzica in surdina si masa atent decorata cu cele mai elegante produse WMF – detalii ce fac diferenta si desavarsesc atmosfera.


Rafinament pentru o seara deosebita in cea mai placuta companie


Challenge-ul pentru seara perfecta sta in elementele care o alcatuiesc: atmosfera, flow-ul conversatiei, dar si dish-urile atent pregatite. Pe o masa minunat aranjata, preparatele gatite cu dragoste sunt si mai gustoase.

Keep in mind! Pentru ca totul sa iasa asa cum ti-ai propus, ai patru momente esentiale de parcurs - feliezi si toci atent ingredientele cu ajutorul cutitului WMF dedicat si apoi le gatesti usor in vasele WMF; te ocupi de asezarea & decorarea eleganta a mesei, iar la final, bucuria unui meniu exquisite.


So, let's start! Piesa pe care v-ati cunoscut se aude pe fundal, iar sampania fina, lasata la rece in frapiera WMF cu iluminare ambientala, este pregatita. Te intorci in bucatarie sa verifici preparatele – sotezi legumele taiate julienne in tigaia WMF si condimentezi steak-ul suculent pregatit pe gratarul WMF Lono.


Totul a iesit cum ai visat! In plus, tacamurile WMF de inalta calitate si durabilitate decoreaza perfect masa si dau un aer de eleganta nobila. Iar pentru urmatoarea cina in doi, pastrezi traditia si pui accentul pe aceleasi ‘’ingrediente speciale’’ inovatie, design si calitate!

WMF, traditie germana din 1853.Comments


bottom of page