• Pure Media Solutions

WMF, traditie germana din 1853


Eleganta, atentie la detalii si calitate germana! WMF vine in Romania cu produsele de cooking & serving care definesc perfect conceptul de fine dining si stylish aesthetics. Transforma procesul de pregatire si servire al preparatelor intr-un highlight culinar!


Atunci cand traditia intalneste inovatia


De mai bine de 165 de ani, WMF sustine importanta calitatii si excelenta din orice bucatarie. In fiecare zi, peste 100 milioane de oameni din intreaga lume folosesc produsele WMF pentru a gati si servi cele mai bune preparate in propriile locuinte. Aspectul remarcabil si functionalitatea complexa a produselor, transforma fiecare experienta culinara intr-o adevarata bucurie. WMF este un brand trendsetter in materie de kitchen & home gadgets, dar care ramane, prin calitatea sa, atasat de radacinile sale germane.Bucataria este acum deschisa! Cu produsele WMF creezi atmosfera perfecta prin patru momente magice. Pregatesti masa - alegi ustensilele potrivite WMF pentru a toca si a amesteca ingredientele. Aprinzi aragazul si pui preparatele la gatit in vasele dedicate, iar intre timp te ocupi de asezarea si decorarea eleganta a mesei. Dupa degustare, inchina un pahar cu cei dragi si bucura-te de o experienta gourmet unica :)Descopera bucataria ta perfecta


Need a change or maybe more space? Fie ca alegi sa iti completezi arsenalul cu un blender, mixer vertical, prajitor de paine sau vase de gatit si ustensile, trebuie sa tii cont de doua aspecte: materialele din care au fost realizate si aspectul acestora - pentru ca stim: unitatea este esentiala intr-o incapere armonioasa.


Create gourmet moments every day!


  • Instagram - Black Circle
  • b-facebook

PURE Media Solutions 2014, All rights reserved 3-5, Vasile Lascar, Bucharest Contact info: ruxandra.vasile@puremedia.ro